Yaz Serinliği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karpuzun 1 dilimini katı meyve sıkacağından geçirin. Karpuz suyunu dilediğiniz şekildeki buz kalıplarına doldurup, donana dek buzdolabında bekletin. Kalan 2 dilim karpuz ve kavunun kabuklarını soyup, ayrı ayrı katı meyve sıkacağından geçirin. Meyve sularını derin bir kapta karıştırıp üzerine yeşil limon kabuğu ve suyu ile karpuz suyundan hazırladığınız buzları ekleyin. Karıştırıp, servis bardaklarına alın. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL