Yumurtalı Taze Fasulye Mücveri
Malzemeler
Yapılışı
-
1
FASULYEYİ ayıkladıktan sonra sıcak suda 12-13 dakika haşlayıp, suyunu süzün. Ayrı bir yerde yumurta, kıyılmış dereotu, un, tuz ve karabiberi çırpma teliyle iyice çırpın. İnce kıyılmış fasulye ekleyip karıştırın. Karışımdan birer çorba kaşığı alıp kızgın sıvıyağda kızartın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL