Yoğurtlu Kebap
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk göğsü ve kuzu etini ızgarada pişirdikten sonra incecik dilimleyin. 4 çorba kaşığı tereyağını kızdırıp kuşbaşı doğradığınız pideyi kıtır kıtır olana kadar kavurun. Üzerine rendelenmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin. Pideler domates suyunu çekene kadar pişirin ve servis tabağına alın. Tuz eklediğiniz yoğurdu üzerine yayıp dilimlediğiniz etleri üzerine yerleştirin. Tereyağını kızdırıp içine toz kırmızıbiberi ekledikten sonra tabağın üzerine gezdirin. Közlenmiş domates ve biberle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL