Tembel Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Gerdanı bütün olarak tencereye koyun ve tuzlu suda kaynatın. Kaynarken üzerinde oluşan köpüğü alın. Pişen gerdana ayıklanmış soğanları bütün olarak ilave edin. Soğanlar yumuşayınca tencereyi ocaktan alın.
    Eti kemiklerinden ayırın ve bir kenara koyun. Patlıcanları közleyin ve kabuklarını soyup, incecik kıyın.
    Tencerenin dibine patlıcanı yayın ve üzerine eti yerleştirin. Çok az su ilavesi ve tuzla birlikte kısık ateşte 10 dakika pişirin. Üzeri için tereyağını eritip, pulbiber ekleyin. Daha sonra tembel kebabın üzerine gezdirin ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.