Sote Sebzeli Biftek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sıvıyağın yarısını geniş bir tavaya alıp sarmısağı bir-iki kez çevirin. Ardından taze fasulye, bezelye ve mısırı ekleyin. Üzerine pulbiber ve tuz ilave edin. Yüksek ısıda sebzeler yumuşayana kadar birlikte sote edin. Biftekleri döverek inceltin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya kalan sıvıyağı koyup kızdırın. Biftekleri önlü arkalı kızartın. Tuz ve karabiber serptikten sonra sebze sote ile birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...