Sebze Garnitürlü Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabukları soyulmuş kabak ve havucu ayrı tencerelere alın. Üzerlerine yarımşar çay bardağı su katın ve kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Çiçeklerine ayrılmış brokoliyi de ayrı bir tencerede, üzerine yarım çay bardağı su ilave ederek, kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Eti bir tencereye koyup suyunu salıp çekene dek kavurun ve tencereden alın. Daha sonra tencereye salçaları ve sarımsağı katıp, birlikte 1 dakika çevirin.
    Üzerine süt, karabiber, pul biber katıp, şöyle bir çevirdikten sonra eti ilave edin ve kısık ateşte 5 dakika
    pişirin. Ocağın altını kapatın. Yemeğe tuz ve kekik ekleyip, karıştırın. Haşlanmış sebzeleri doğrayıp tuz
    ekledikten sonra karıştırın. Etle birlikte sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.