NOHUT ve mercimeği akşamdan ayrı kaplarda ıslatın. Ertesi gün sularını süzün. Mercimeği bir tencereye alıp, üzerini geçecek kadar su koyun ve 5 dakika haşlayın. Ocaktan alıp, üzerine 1 su bardağı soğuk su koyun. Bu şekilde 10 dakika bekletip, suyunu süzün. Nohudu ayrı bir tencereye alıp, üzerini geçecek kadar su ekleyin ve 30-40 dakika pişirdikten sonra süzün.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.