Pazılı Kuruüzümlü Buhar Keki

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pazıyı iyice yıkayıp kuruladıktan sonra incecik kıyın. Çam fıstığını yağsız tavada biraz kavurun. Peyniri rendeleyin. Yumurta sarılarını ayrı bir kasede iyice çırpın. Bir kasenin içine kıyılmış pazıyı, kuru üzümü, çam fıstığını, rendelenmiş peyniri ilave edin. Bayat ekmek veya pideyi ufalayarak ekleyin. Karışım bütünleşene dek karıştırın. Fincan, bardak veya istediğiniz yayvan olmayan birkaba karışımı yerleştirin. Buharda pişirici yardımıyla 20 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...