Pazılı Barbunya Pilaki

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BiR tencereye sıvıyağı alıp, küp doğranmış soğanları ve yuvarlak dilimlenmiş havuçları 1-2 dakika soteleyelim. Üzerine salçayı ekleyip birkaç kez karıştıralım. Ardından ayıklanmış barbunyaları ilave edip karıştıralım. 1 Üzerini aşacak kadar su ekleyip, barbunyalar yumuşayana dek pişirelim. 2 Tencereyi ateşten almadan 10 dakika önce üzerine, kıyılmış pazıları ilave edelim. Tozşekeri ve tuzu katıp karıştıralım. Yemeği ateşten alıp soğutalım. Sonrasında üzerine limon gezdirip servis yapalım.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...