MİLFÖY hamurlarının her iki kenarını tırtıllı kesin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 10 dakika pişirin. Diğer tarafta havuç, kabak ve kırmızı biberi bir tencereye koyarak tuzlu suda haşlayın. Haşladığınız sebzeleri uzun şeritler halinde doğrayın. Soğanların yeşil ve beyaz kısımlarını ayırın. Yeşil kısımlarını sıcak suda 1-2 dakika tutup soğuk su dolu bir kaba alın. Elinizle sıkarak sularını iyice süzün. Dilimlediğiniz havuç, kabak ve kırımız biberin arasına soğanları da katarak demet haline getirin. Taze soğan yardımıyla bağlayın. Fırından çıkardığınız milföylerin üzerine demet haline getirdiğiniz sebzeleri yerleştirin. Üzerine 2 parmak eninde kesip rulo yaptığınız hindi fümeleri de yerleştirin. Tabağın kenarlarını hindi füme ve kiraz domateslerle süsleyerek servis yapın.