Milföyde Hindi Fümeli Sebze Garnisi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MİLFÖY hamurlarının her iki kenarını tırtıllı kesin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 10 dakika pişirin. Diğer tarafta havuç, kabak ve kırmızı biberi bir tencereye koyarak tuzlu suda haşlayın. Haşladığınız sebzeleri uzun şeritler halinde doğrayın. Soğanların yeşil ve beyaz kısımlarını ayırın. Yeşil kısımlarını sıcak suda 1-2 dakika tutup soğuk su dolu bir kaba alın. Elinizle sıkarak sularını iyice süzün. Dilimlediğiniz havuç, kabak ve kırımız biberin arasına soğanları da katarak demet haline getirin. Taze soğan yardımıyla bağlayın. Fırından çıkardığınız milföylerin üzerine demet haline getirdiğiniz sebzeleri yerleştirin. Üzerine 2 parmak eninde kesip rulo yaptığınız hindi fümeleri de yerleştirin. Tabağın kenarlarını hindi füme ve kiraz domateslerle süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.