Mantarlı Turşulu Bonfile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yayvan bir tencerede yağı eritip içine uzun şeritler halinde kestiğiniz etleri atın. Etlerin rengi dönünce yemeklik doğranmış soğanı ve kıyılmış sarmısağı ekleyin. Mantarları doğrayın. Soğanlar pembeleşince mantarları da tencereye ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra Turşulu ve Dereotlu Peynirli Sandviç Sürme'yi ekleyip karıştırın. Daha sonra tuz, karabiber, kekik ve et suyunu koyup etler yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirin. İnce kıyılmış sivri biber ve taze soğan ile süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.