Mantarlı Et
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Et, soğan, küp doğranmış havuç, kıyılmış pırasa, kekik, fesleğen, tuz, karabiber ve suyu tencereye alın.Önce yüksek, daha sonra kısık ateşte, et yumuşayıncaya kadar pişirin. Et suyunu süzüp kenara alın. Ayrı birtencerede unu tereyağında kavurun. Üzerine süzdüğünüz et suyunu ekleyip karıştırın. Dilimlenmiş mantar ilave edip, 15 dakika pişirin. Krema, limon suyu ve yumurta sarısını iyice çırpıp, yavaş yavaş tencereye ekleyin. 5 dakika pişirip, etin üzerine katın. 5 dakika birlikte pişirin ve kıyılmış maydanozla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL