Domateslerin tepelerini kapak şeklinde kesip, içlerini dikkatlice boşalttıktan sonra tuzlayın. Mantarları yıkayıp limonlu suda birkaç dakika bekletip incecik dilimleyin. Maydanozların yarım demetini ve arpacık soğanları incecik kıyın. Bir tavaya 3 çorba kaşığı zeytinyağını döküp, salça, arpacık soğanları ve maydanozu birlikte 2-3 dakika kavurun. Üzerine mantarları, kıyılmış sarmısağı, karabiber ve tuzu ekleyip 5 dakika daha kavurun. Ocaktaki harca, et suyu ve sirkeyi ilave edip birkaç dakika birlikte pişirin. Kare dilimlediğiniz jambonları, ekmek içi ve kaşar peynirini de koyduktan sonra birkaç kez birlikte çevirip ocaktan alın. Hazırladığınız malzemeyle domatesleri doldurun. Kalan maydanozların saplarını ayırıp fırın tepsisine yayın. Domateslerin kapaklarını kapatıp üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.