Kuzu Etli Kuskus

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Eti küçük parçalara ayırıp tencereye yerleştirin. Kendi suyunu salıp yeniden çekene dek pişirin. Tereyağı ilave edip, 2-3 dakika daha pişirin. Kıyılmış biber ve soğan ekleyip, 1 dakika soteleyin. Su ilave edin. Kuskus ekleyip, tuzunu ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatıp, kuskus suyunu çekene dek, yaklaşık 10 dakika pişirin. Yemeği güveç kabına alıp, ikiye bölünmüş domates, karabiber ve dereotu ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...