Kuzu Etli Enginar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sıvıyağı tencereye alıp üzerine kıyılmış Taze soğanları ekleyin. Soğanlar diriliğini kaybedince etleri ekleyip, suyunu salıp tekrar çekinceye kadar kavurun. Su ekleyip etler hafifçe yumuşayana kadar pişirin. Enginarları temizleyip irice doğrayın ve sarmısakla birlikte tencereye ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edin. Enginarlar yumuşayana kadar ara sıra suyunu kontrol ederek pişirin. Ocaktan almadan önce limon suyunuve biberiyeyi ekleyin. Sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...