Kuşbaşı Etli Domates Yahnisi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir tencerede tereyağını eritip üzerine etleri ekleyin. Arada bir karıştırarak, suyunu salıp yeniden çekinceye kadar kavurun. Sonra üzerine arpacık soğanları ve suyu ekleyip 10 dakika birlikte sote edin. Üzerine ince kıyılmış sivri biberi, tuz ve karabiberi ekleyin. Etler yumuşayana kadar pişirip, 8'e böldüğünüz domates, nar ekşisi ve limon suyunu ilave edin. 10 dakika daha pişirip ocaktan alın. Kekik serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL