Komhpiste (Balkan Yemeği)

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ISPANAK yapraklarını dallarından ayırın. Kalan ıspanak yapraklarını ince ince kıyın ve iyice yıkayıp suyunu süzün. Derin bir kaba, kıyılmış yaprakları, rendelenmiş soğanı, kabartma tozunu, naneyi ve yumurtayı aktarın. Malzemeyi harmanlayın. Son olarak unu ve tuzu katıp iyice yoğurarak püre haline getirin. Ispanak harcından ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın. Ortalarına, fazla derin olmayacak şekilde parmakla bastırın. Fırın tepsisini yağlayıp, yuvarlak haline getirdiğiniz ıspanak toplarını tepsiye yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Sonrasında tepsiyi fırından çıkarıp ocağa koyun. Sıvıyağ ile birlikte kaynatılmış suyu tepsideki "Komhpiste"nin üzerine gezdirerek dökün. Suyu çekene dek pişirin. Servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.