HİNDİ butlarını kuşbaşı şeklinde doğrayın. Bir tencereye alıp üzerini geçecek şekilde su ile doldurun ve bir defa kaynatıp süzün. Başka bir tencerede tereyağı ve mısırözü yağını birlikte eritin. Daha sonra unu ilave edin. 1-2 dakika kavurduktan sonra suyu ekleyin. Patates, kereviz, havuç ve kabağı temizleyip kuşbaşı şeklinde doğrayın. Arpacak soğanları soyup ikiye ayırın. Taze soğanı ve mantarları ince ince dilimleyin. Hindi etlerini ve kereviz yaprakları ha- riç doğranmış tüm sebzeleri ekleyin. Tuzu ilave edip karıştırın. Bir defa kaynadıktan sonra kısık ateşte yarım saat kadar pişirin. Son olarak kereviz yapraklarını ilave edin. 5 dakika kadar beraber kaynatıp servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.