Kaşarlı Ispanak
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patateslerİ haşlayın. Ispanakların yapraklarını ayırın. Bir tencereye sıvıyağı alın. Ispanak yapraklarını tencereye alın. Üzerine tuzu ekleyip kendi suyuyla pişirin. Ispanaklar piştikten sonra karabiber ve tozşeker ekleyip harmanlayın. Fırın kabına yayın. Üzerine sütü gezdirin. Ispanakların üzerine haşlanmış patatesleri rendeleyin. Galeta ununu serpin. En üste dilimlenmiş dil peynirini yayıp kırmızı pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında peynir eriyene dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL