Kaşarlı Ispanak

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patateslerİ haşlayın. Ispanakların yapraklarını ayırın. Bir tencereye sıvıyağı alın. Ispanak yapraklarını tencereye alın. Üzerine tuzu ekleyip kendi suyuyla pişirin. Ispanaklar piştikten sonra karabiber ve tozşeker ekleyip harmanlayın. Fırın kabına yayın. Üzerine sütü gezdirin. Ispanakların üzerine haşlanmış patatesleri rendeleyin. Galeta ununu serpin. En üste dilimlenmiş dil peynirini yayıp kırmızı pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında peynir eriyene dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...