Karışık Kısır

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İNCE bulguru bir kaseye alın ve kaynar suyu üzerine boşaltıp suyunu çekip şişmesi için ağzını bir kapakla kapatın. Suyunu çektikten sonra bulguru soğumaya bırakın. Sıvıyağ, limon suyu, nar ekşisi, domates ve biber salçası, tuz, karabiber ilave edip karıştırın. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domatesle salatalığı ekleyin. Daha sonra ince kıyılmış marul yaprağı, taze soğan, maydanoz ve pulbiber ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Servis tabağına alın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...