Karışık Ot Kavurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Labada, ebegümeci ve ısırganı bol suda yıkayın. Soğanı küp küp doğrayın. 1 su bardağı sızma zeytinyağını bir tencereye alın. Soğan ve sarmısakları soteleyin. Tencerede önce ısırganları soteleyin. Ardından labadayı ve ebegümecini ekleyip karıştırın. Orta hararetli ateşte suyunu çekene kadar kavurun. Tuz ve 1 tatlı kaşığı tozşekeri ekleyip ocaktan alın. Soğuduktan sonra sarmısaklı yoğurt ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...