Karışık Ot Kavurma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Labada, ebegümeci ve ısırganı bol suda yıkayın. Soğanı küp küp doğrayın. 1 su bardağı sızma zeytinyağını bir tencereye alın. Soğan ve sarmısakları soteleyin. Tencerede önce ısırganları soteleyin. Ardından labadayı ve ebegümecini ekleyip karıştırın. Orta hararetli ateşte suyunu çekene kadar kavurun. Tuz ve 1 tatlı kaşığı tozşekeri ekleyip ocaktan alın. Soğuduktan sonra sarmısaklı yoğurt ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL