Yağda Et Fondü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SOĞANI rendenin ince tarafıyla rendeleyin. Sarmısağı dövün. Tuz hariç tüm marinat malzemesini etle karıştırıp 12 saat buzdolabında marine edin. Fondü kabının içini ortadan ikiye böldüğünüz sarmısak ile ovun ve kap boşken altını yakıp 15 dakika ısıtın. Sıvıyağı kızdırıp, sıcakken, ısıttığınız fondü kabına boşaltın. Eti dolaptan alıp tuz ekleyin. Fondü çatalınıza bir parça et batırıp kabın içine koyun ve pişirin. Çeşitli soslar eşliğinde yiyebilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.