Yağda Et Fondü
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SOĞANI rendenin ince tarafıyla rendeleyin. Sarmısağı dövün. Tuz hariç tüm marinat malzemesini etle karıştırıp 12 saat buzdolabında marine edin. Fondü kabının içini ortadan ikiye böldüğünüz sarmısak ile ovun ve kap boşken altını yakıp 15 dakika ısıtın. Sıvıyağı kızdırıp, sıcakken, ısıttığınız fondü kabına boşaltın. Eti dolaptan alıp tuz ekleyin. Fondü çatalınıza bir parça et batırıp kabın içine koyun ve pişirin. Çeşitli soslar eşliğinde yiyebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL