Kabaklı Sufle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KABAKLARI iyice yıkayıp, kabuklarını soymadan kalın küp şeklinde doğrayın. Bir tencereye aktarıp, üzerini hafifçe aşacak kadar su ilave edin ve haşlayın. Sonrasında suyunu iyice süzdürüp ezin. Muskatı rendenin küçük tarafını kullanarak rendeleyin. Tavaya tereyağını aktarıp eritin. Üzerine unu ekleyip kavurun. Yavaş yavaş sütü ilave edip karıştırın. Rendelenmiş muskatı ekleyip, boza kıvamı alana dek karıştırarak pişirin. Tavayı ateşten alıp, içine küp doğranmış sosisleri ilave edin. Sosisli karışımı kabaklara ilave edip, üzerine çırpılmış yumurta sarılarını, rendelenmiş kaşar peynirini, ekmek içini ve tuzu koyup karıştırın. Kalıbı yağlayıp, üzerine galeta unu serpin. Hazırlanan kabaklı harcı kalıba dökün. Orta ısılı fırında 40-50 dakika pişirin. Servis tabağına ters çeviririp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.