Gnıocchı Norma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1 çorba kaşığı tuz ve kabuğu soyularak 3 cm küp şeklinde kesilmiş patatesleri suda haşlayın. Suyu süzüp, patateste hiç pütür kalmayacak şekilde ezin. Yağ ekleyip, ezmeye devam edin. Soğumaya bırakın. Ilınınca muskat, 1 çay kaşığı pesto sos, yumurta, un ve tuz ekleyip hamur yapın. 5 dakika dinlendirin. Merdane ile kalınca açıp, özel aletiyle, 2 cm küp biçiminde kesin. Tuzlu kaynar suda haşlayın. Sosu için, tavaya pesto sos, krema, karabiber ve tuzu koyup, 1 dakika kaynatın. Hazırladığınız sosa, gniocchi'leri ekleyin. Daha sonra güveç kabına koyun. Patlıcan dilimlerini de ekleyin. Üzerine napolitan sos gezdirin. Rendelenmiş mozzarella peynirini serpin. Orta ısılı fırında, üzeri kızarana dek pişirip, hemen servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.