Terbiyeyi hazırlayın. Bunun için soğanı rendeleyip avucunuzla suyunu sıkın ve bir kaba alın. Üzerine diğer terbiye malzemesini ilave edin. Kuzu etini 4 parçaya ayırıp hafifçe dövün. Antepfıstığını içlerine paylaştırın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Etleri terbiyenin içine koyup 6 saat bekletin. Beğendi için, patlıcanları ocakta ya da fırında közleyin ve kabuklarını soyun. Tereyağını bir tavaya alıp doğranmış patlıcanı 10 dakika karıştırarak pişirin. Diğer taraftan zeytinyağını ayrı bir tavaya alıp, unu rengi dönene kadar kavurun. Üzerine süt ekleyip koyulaşana kadar pişirin. Daha sonra ocaktaki patlıcana ilave edip karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Kaşar peynirini ilave edin. 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın. Diğer taraftan sosu için, tereyağını küçük bir tavada eritip salçaları kavurun. Üzerine su, kıyılmış kekik, tuz ve karabiber ilave edin. 5 dakika kaynatıp ocaktan alın. Terbiyede bekleyen etleri ızgarada pişirin. Servis tabağına önce beğendiyi koyun. Üzerine etleri yerleştirip sosu gezdirin. Etli pilav ve dilerseniz elma dilim patates eşliğinde servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.