Fener Kavurma
                                                Balığın zengin lezzetini ve sebzelerin taptaze tadını bir araya getiren fener kavurma tarifi
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Balığı temizleyip fileto çıkarın. Daha sonra iri parçalar halinde doğrayın. Balığı tavaya alın ve kısık ateşte kendi suyunu salıp, çekene kadar çevirin. Tereyağı ve zeytinyağını ilave edip, karıştırın. İri doğranmış sarı ve kırmızı biber, mantar, arpacık soğan ile sarımsağı katıp, tüm malzemeyi kavurun.
 - 
                    2
                    Ortadan ikiye kesilmiş kiraz domates, beyaz biber, soya sosu, kekik ve su ekledikten sonra kısık ateşte pişmeye bırakın. Sıcak olarak servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
        
                            
                                    
                                    
                                                DİLŞAT YAŞAR