Fatik

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ISPANAĞI yıkayıp irice kıyın. Derin bir tencerede bol suyla 3 dakika pişirip süzün. Soğanları yemeklik doğrayıp sıvıyağda pembeleştirin. Üzerine kıymayı ekleyip kavurun. Tuz, karabiber, tarçın ve haşlanmış ıspanağı ekleyin. Yarım su bardağı sıcak su koyup kaynamaya bırakın. Kaynayınca kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Sarmısakları dövüp yoğurda katın. Ekmekleri küçük parçalar halinde doğrayıp servis kabının dibine döşeyin. Üzerine pişen ıspanağı sıcakken yayın. Sarmısaklı yoğurdu dökün. Tereyağını eritip fıstıkları ve pulbiberi ekleyin. 1-2 dakika kavurup yemeğin üzerine gezdirerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.