PİRZOLALARI tuz, karabiber ve zeytinyağı ile 1-2 saat marine edin. Enginarları bir tencereye alıp limonlu suda yumuşayana kadar haşlayın. Havucun kabuğunu soyun. Havuç, kabak ve kırmızı biberi küp, soğanı piyazlık doğrayın. Tereyağını bir tavaya alıp soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine havuç, kabak ve kırmızı biber ilave ettikten sonra birkaç dakika sote edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Kapağı kapalı olarak kısık ateşte 5 dakika kendi suyunda pişirin. Pirzolaları ızgarada önlü arkalı pişirin. Haşladığınız enginarları enlemesine ikiye bölün. Servis tabağına küçük yuvarlak bir kalıp koyun ve içine biraz sote edilmiş sebze yerleştirin. Sebzelerin üzerine ikiye bölünmüş enginarın bir parçasını koyun. Yeniden sebze koyup bir parça enginarı en üste yerleştirin. Kalan enginar ve sebzeleri de aynı şekilde hazırlayın. Kiraz domatesle süsleyin ve pirzola ile servis yapın.