Cökertme

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Etler bir tencereye konur 2 kasik yag ilave edilir kavrulur biraz sicak su eklenir pisirilir.
    Pisen ve suyunu ceken etlerin uzerine kekik ve tuz serpilir
    Patatesler rendelenir kizdirilmis yagda kizartilir servis tabagina alinir.
    Yogurt ve ezilmis sarmisak karistirilir patateslerin uzerine dokulur.
    Etler yogurdun uzerine dizilir kozlenmis sivri biber tabagin kenarina dizilir.
    2 kasik sivi yag ve pulbiber kizdirilir uzerine gezdirilir

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.