Biftek Alaform
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TERİYAKİ ve soya sosu, kimyon, yenibahar, susam yağını bir kabın içinde karıştırın. Biftekleri hazırladığınız bu sosun içinde 1 saat bekletin. Etleri yapışmaz yüzeyli bir tavada arkalı önlü kızartın ve servis tabağına alın. Light dip sos için ince kıyılmış brokoli, taze soğan ve turşu, yemeklik doğranmış kırmızı soğan, mısır, light yoğurt ve mayonezi derin bir kabın içinde karıştırın. Renkli biberin içine doldurun. Rendelenmiş light kaşar peynirini, sapları alınmış mantarların içine koyup fırın tepsisine dizin. 180 derecelik fırında 10 dakika pişirin. Kabağı ortadan kesip uzun şeritler halinde doğrayın ve ızgara yapın. Biftekleri light dip sos, kabak, kaşarlı mantar ile beraber servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL