Bezelyeli Terin

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SEBZE suyu için havuç, kereviz, kekik, tane karabiber, defne yaprağı, su ve maydanozu bir tencereye alıp kaynatın. Sebze suyunu sebzelerinden ayırmak için süzün. 12 adet yaprak jelatini soğuk suda bekletip yumuşamasını sağlayın. Yumuşayınca sebze suyuna ekleyip karıştırarak eritin. Jelatinli karışımla kalıbın 1/3'ünü doldurup buzlukta dondurun. Bezelyeleri kaynar suda yumuşayana kadar haşlayın. Bezelyelerin yarısını kalıptaki karışımın üzerine dizin. Kalan karışımın yarısını bezelyenin üzerine gezdirip buzlukta dondurun. Kalan bezelyeleri karışımın üzerine dizip artan karışımı gezdirin ve dondurun. Kalıbı buzluktan aldıktan sonra buzdolabında 12 saat bekletip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.