Bezelye Kaplı Rosto

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BEZELYELERİ bir tepsiye yayıp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika kuru olarak pişirin. Robota alıp üzerine zeytinyağı, ekmek içi, tuz ve karabiber ekleyin. Birlikte çekip kenara alın. Eti tuz ve karabiberle tatlandırın. Tereyağını bir tavaya alın ve etin her tarafı kızarıncaya kadar pişirin. Daha sonra bir fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından alıp üzerini bezelyeli karışımla kaplayın. Yeniden fırına verip 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...