Ala-Dürüm

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BONFİLELERİ jülyen biçiminde doğrayın. Marinatı hazırlayın. Bunun için, rendelenmiş soğan, mısırözü yağı, tuz ve karabiberi karıştırın. Biftekleri marinata koyup, bir gece buzdolabında bekletin. Dürüm yapılacağı zaman yağsız tavada pişirin. Beğendiyi hazırlamak için patlıcanları közleyin. Kabuklarını soyup ezin. Tereyağını eritin. Unu ekleyip kavurun. Patlıcan ve sütü ekleyip karıştırarak pişirin. Ocaktan almadan önce rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip son defa karıştırın. Bu arada soğanı ve kırmızı biberi halka halka doğrayın. Tereyağında önce soğanı karamelize edin. Ardından biberleri ekleyip birkaç dakika soğanla birlikte pişirin. Lavaşı düz bir zemine yayın. Beğendiyi lavaşın üzerine yayın. Soğan ve kırmızı biberli malzemeden ekleyin. Üste bonfileleri yayıp dürüm yapın. Ortadan ikiye keserek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.