Çağdaş Japon robatayaki restoranı Roka, ödüllü mutfağını İstanbullularla buluşturuyor. 2002 yılında Zuma'nın son derece başarılı lansmanının ardından, Rainer Becker'ın 2004 yılında kurduğu Roka, İstanbul'a geliyor. Becker'ın, özel kömür üzerinde geleneksel bir Japon pişirme yöntemi olan Robata Grill'in popülaritesinin farkına varmasıyla Robata, Roka'nın atan kalbi haline geliyor. Restoranın coşkulu enerjisinin yayıldığı, ayrılmaz bir parçası olarak konumlanıyor. Japon mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka, Robata (ro) çevresinde arkadaşlarla güzel yemek ve içeceklerin paylaşıldığı, sıcak, içten ve her şeyi kucaklayan bir enerji ortamı (ka) anlamına geliyor.

ETİKETLER