Tatil boyunca cumartesi, pazar, salı ve perşembe günleri 14.00-18.00 arasında devam eden etkinlikler; çocuk duyularını besinlerin, birbirinden leziz tatlıların, pişirme yöntemlerinin, mutfak adabının leziz dünyasına açtı. Teori ve pratiğin iç içe geçtiği, bilgilendirici bir içeriğe sahip 9 günlük aktivite; masada görgü ve protokol kuralları, hijyen bilgisi, beslenme alışkanlıkları, mutfakta organik yaşam ve gastronomi gibi konularda da uzmanlarca desteklendi. Pasta şefleriyle sohbetler ve dünya mutfaklarının tatlı mönülerini içeren atölyeler; dergimiz yazarlarından Selda Toptaş liderliğinde uygulanırken, birbirinden lezzetli tarifleri web üzerinden sunan, mutfaktaki küçük sırları anne dilinden okurlarına aktaran blogger anneler de etkinliklere katıldı. Anne Mutfağı sayfalarımızı hazırlayan Ayşe Ünal da kulüp üyesi miniklerle birlikte besleyici bir kek hazırladı. Küçük Pastacılar, diplomalarını Genel Yayın Yönetmenimiz Esra Düzdağ'ın elinden alarak Pastacılık Okulu'ndan mezun oldular.