Agatha, yeni sezonu açtı...
"Enginar Mücver Mantosunda Somon Fileto, Provençal Domates, Kıtır Patates ve Asma yaprağı Sos ile" gibi ana yemeklerin yanı sıra, "Portakallı Ilık Beyaz Çikolata Keki, Ahududu Sorbe ve Meyve Sosları İle", "Çıtır Basket Tiramisu Caramelita Dondurma, Çikolata Sos Eşliğinde" gibi mevsime uygun lezzetler de yer alıyor.
Enginar Mücver Mantosunda Somon Fileto, Provençal Domates, Kıtır Patates ve Asma yaprağı Sos ile
Orient Express'in güzergâhındaki en önemli duraklar olan Paris, Venedik ve İstanbul'dan hareketle, Fransız, İtalyan ve Türk lezzetlerini yiyecek ve içecek alanında birleştirerek şık bir atmosferde misafirlerin beğenisine sunan Agatha, "şefin tadım menüleri" uygulamasını da sürdürüyor.
Ekim ayı sonuna kadar, çok farklı bir menü olan "Nar Ekşili Lezzetler" tadım mönüsü, damak tadına düşkün olan konukları bekliyor. Bu menüde, "Nar Ekşili Soğuk Elma Çorbası"ndan "Nar Ekşili Deniz Ürünleri Güveç"e, "Nar Ekşili Sorbe"ye kadar mutlaka denenmesi gereken yaratıcı lezzetler yer alıyor.
Çıtır Basket Tiramisu Caramelita Dondurma, Çikolata Sos Eşliğinde
Executive Chef Maximilian J.W Thomae ve Executive Sous Chef Arif Kemal Doğan yönetimindeki Agatha Restaurant'ta, hafta içi öğle yemeklerinde klasik veya gurme "özel iş menüleri" de tercih edilebilir.
Rezervasyon için; (0212) 377 40 00Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar