En pratik aşure tarifi!

İçim ile aşure yapmak şimdi çok kolay!

Aşure ayında keyifle tüketilecek İçim Aşure; buğday, fasulye, nohut, kayısı, kuş üzümü, tarçın, portakal ve limon kabuğuna kadar Aşure'nin vazgeçilmez malzemelerini İçim'in uzmanlığı ile birleşiyor. Yapımı ustalık gerektiren bu geleneksel tatlı, İçim Aşure ile mutfaklarda yerini alırken, marifetli ellerde eşsiz lezzetine kavuşuyor.
İçim Geleneksel Tatlılar serisinde aşurenin yanı sıra sütlaç, supangle, keşkül, sakızlı muhallebi, tavukgöğsü, revani, irmik tatlısı ve irmik helvası tatları da buluyor.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...