Damla sakızlı nefis tarifler

 Damla Sakızlı Deniz Çipurası Tarifi

 4 adet çipura
3 çorba kaşığı tereyağı
1’er adet dolmalık sarı, kırmızı ve yeşil biber
1 adet orta boy kırmızı soğan
10 adet konserve mantar
3 adet damla sakızı
1 su bardağı sıcak su
Tuz, karabiber
Üzerine:
2 dal taze kişniş

 Balıkların filetosunu çıkarın ve iri küpler halinde doğrayın. Diğer taraftan tereyağını bir tavaya alın ve eritin. Biberleri, soğanı ve mantarı küp şeklinde doğrayın. Tereyağında 2-3 dakika soteleyin. Damla sakızı ve balığı ekleyip, karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. En son sıcak su koyun ve kısık ateşte 15 dakika pişmeye bırakın. Daha sonra servis tabağına alın ve üzerine kıyılmış kişniş serpin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...