Zeytinyağlı Yerelması

Giriş Tarih ve Saati: 06.07.2010 | 15:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.10.2018 | 12:20

Yerelmalarının kabuklarını soyduktan sonra iri küpler halinde doğrayın. Yemeklik doğranmış soğanı 2 çorba kaşığı zeytinyağında kavurun. Halka doğranmış havuç ve sarımsağı ilave edip kavurmaya devam edin. Yerelmasını ekleyin ve karıştırın. Toz şeker ve limon suyunu koyup, tuzunu ayarlayın. Suyu ve yıkanmış pirinci ekleyin. Yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra servis tabağına alın. Kıyılmış dereotu ile süsleyip, soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.