Zeytinyağlı kuru kayısılı kereviz

Kereviz sevmeyenlerin bile tadı damağında kalacak bu tarif tam bir şifa deposu! İşte kuru kayısının muhteşem bir aroma verdiği zeytinyağlı kuru kayısılı kereviz tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 02.01.2020 | 11:23 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.01.2020 | 11:25

Kuru kayısıyı 10 dakika sıcak suda bekletin ve süzün. Geniş bir tencereye iri doğranmış kereviz, un, tozşeker, limon suyu, portakal suyu ve tuzu alın. Kayısı, 1 su bardağı su ve zeytinyağını ilave edip, tüm malzemeyi karıştırın. Kısık ateşte kereviz yumuşayana kadar pişirin. Piştikten sonra servis tabağına alın ve soğumaya bırakın. Kıyılmış dereotu serptikten sonra servis yapın.

Aşçı Tulin Doğruer

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.