Yoğurtlu Zeytinyağlı Patlıcan

Giriş Tarih ve Saati: 29.06.2010 | 11:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.10.2018 | 17:05

Patlıcanları alacalı soyup parmak şeklinde doğrayın. Geniş bir kaba alın. Üzerine tuz serpip ezmeden ovalayın. Daha sonra bol su ile 2-3 kez yıkayıp hafifçe sıkın. Geniş bir tencereye zeytinyağını alıp, ılınınca üzerine patlıcanları dizin. Tuzunu ayarlayın. Orta ateşte kapağı kapalı olarak, ara sıra tencereyi sallayarak, patlıcanlar yumuşayana kadar pişirin. Bir servis tabağına alıp soğutun. Sarımsaklı yoğurtla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.