Tarator Soslu Börülce

Giriş Tarih ve Saati: 23.06.2010 | 17:21 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.10.2018 | 14:26

Ayıklanmış börülce, domates ve soğanı kaynayan suya atın. Tencerenin kapağı açık olarak pişirin. Tencereyi ocaktan almaya yakın, tuzunu katın. Daha sonra börülceyi süzerek servis tabağına yerleştirin. Sos için ayıklanmış sarımsağı robota alın. Suya koyduğunuz bayat ekmek içinin suyunu sıkmadan robota koyun. Limon suyu, zeytinyağı ve tuz koyup tüm malzemeyi robottan geçirin. Börülcenin üzerine yayıp, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.