Sirkeli Hamur Köftesi

Giriş Tarih ve Saati: 20.07.2015 | 15:28 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.10.2018 | 12:09

Unun ortasını havuz gibi açıp, tuz serpin. Sert bir hamur elde edene dek azar azar su ekleyip karıştırın. Üzerini örtüp, 20 dakika dinlendirin. Hamurdan nohut büyüklüğünde bezeler koparıp, elinizde yuvarlayın. Kaynar tuzlu suda haşlayın. Ayrı bir yerde tereyağını kızdırın. Kıyılmış soğan ekleyip kavurun. Domates salçası, biber salçası, pul biber ekleyip ocaktan alın. Sirke, kıyılmış maydanoz ve nane ilave edip karıştırın. Hamur köfteleri süzgeç yardımıyla alıp tereyağlı karışıma ekleyin ve karıştırın. Servis tabağına alıp, üzerine hamur köftelerin haşlama suyundan gezdirerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.