Patates salatalı enginar

Giriş Tarih ve Saati: 10.08.2018 | 16:03 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.08.2018 | 16:05

Enginarları yayvan bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su, kesme şeker, iri doğranmış soğan, yarım limonun suyu, 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve tuz koyun. Yumuşayana dek haşlayıp servis tabağına alın. Patatesleri haşlayıp soyduktan sonra bir çatalla ezerek püre haline getirin. Üzerine piyazlık doğranmış soğan, küp doğranmış kornişon turşu, kalan zeytinyağı, yarım limonun suyu, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber katıp karıştırın. Hazırladığınız karışımı enginarların içine paylaştırın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.