Kuş Üzümlü Ve Pirinçli Zeytinyağlı Havuç

Faydaları saymakla bitmeyen havuç ile yemeklerin yanına lezzetli bir meze hazırlayabilirsiniz. Farklı lezzetiyle kuş üzümlü ve pirinçli zeytinyağlı havuç tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 27.04.2022 | 09:04 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2022 | 14:59

Havuçları temizleyip verev doğrayın. Kuş üzümünü 10 dakika sıcak suda bekletip süzün. Yemeklik doğranmış soğan ve sarımsakları zeytinyağında kavurun. Üzerine havuç ilave edip bir-iki dakika kavurun. İrice doğranmış patates ve 1 cm uzunluğunda kesilmiş pazı saplarını tencereye katıp, birkaç dakika daha kavurun. Tencereye yıkanıp süzülmüş pirinç, kesme şeker, kuşüzümü, tuz ve karabiber ekleyin. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak kendi suyunda pişmeye bırakın. Suyu azaldığında malzemenin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Havuç yumuşayana kadar pişirin. Kıyılmış dereotu ekleyin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.