Kadayıfa Sarılmış Ballı Hellim Peyniri

İçine konulduğu her şey ile lezzetli bir uyum yakalayan hellim peynirinin, bu tarifini daha önce denediniz mi? Kolay yapımı ve şık sunumuyla Kadayıfa Sarılmış Ballı Hellim Peyniri tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 09.03.2022 | 12:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.03.2022 | 12:01

Hellim peynirini yarım santimlik dilimler halinde kesin. Kadayıfa erimiş tereyağını ekleyip elinizle didikleyin. Kadayıftan parçalar alıp zemine düzelterek koyun. Üzerine bir dilim hellim yerleştirip kadayıfı ileriye doğru sarın. Bütün kadayıfları sarıp pişirme kağıdı koyduğunuz fırın kabına dizin. önceden Isıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Hellimli kadayıfların üzerine bal gezdirerek file badem serpin ve sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.