Isırgan Kuymağı

Giriş Tarih ve Saati: 02.08.2010 | 14:52 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.10.2018 | 09:10

Isırganın yapraklarını ve ince dallarını alıp, kalın dallarını atın; kalanı yıkayın. İki buçuk-üç bardak suyu ve ısırganı tencereye aktarın. 5 dakika kaynatıp, ısırganın yumuşamasını sağlayın. Sonrasında ısırganın suyunu süzüp incecik kıyın veya robottan geçirin. Ayrı bir kapta ısırganı haşladığınız suyu, 1 su bardağı mısır ununu ve tuzu, sürekli karıştırarak, mısır unu lapalaşana dek pişirin. İndirmeye yakın üzerine kıyılmış ısırganı ekleyin. Ateşten alıp, servis tabağına aktarın. Margarini eritip, kırmızıbiber ekleyin. Kuymağın üzerine gezdirip, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.