Ezme Karalahana

Giriş Tarih ve Saati: 25.02.2011 | 12:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.10.2018 | 09:59

Karalahanaları yıkayıp ince ince kıyın ve 15-20 dakika haşlayıp süzün. Bir tencereye suyu alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca karalahanaları, 3 çorba kaşığı tereyağını, kuru fasulyeyi, pul biberi ve tuzunu ekleyip orta ateşte 30 dakika pişirin. Sürenin sonunda yemeğin suyunu bir kepçeyle başka bir kaba aktarın. Ocağı kısık ateşe getirip tahta bir kaşıkla lahanaları ezin. Ayırdığınız suyu yeniden tencereye ekleyin. Mısır ununu azar azar yemeğe ekleyip 15 dakika daha pişirin. Kalan tereyağını kızdırıp yemeğin üzerine gezdirerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.