Deniz Börülceli Enginar

Giriş Tarih ve Saati: 21.06.2010 | 10:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.10.2018 | 08:57

Bir su bardağı su ve yarım limon suyunu bir tencereye alıp enginarları haşlayın. Deniz börülcesini karbonatlı bol suda haşlayın. Yeşil kalması için soğuk suda 5 dakika bekletin. Süzdükten sonra, uç kısımlarından elinizle tutup sıyırarak kılçıklarını temizleyin. Bir tabağa alıp üzerine kalan limon suyu, dövülmüş sarımsak, zeytinyağı, sirke ve tuz ekleyip karıştırın. Pişen enginarları servis tabağına alıp soğutun. Havucu soyup incecik dilimleyin ve enginarların içine yerleştirin. Üzerine deniz börülcesini paylaştırın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.